Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 23.04.2019. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
BK
VYRAZENO
Praha : Merkur, 1989

ISBN 80-7032-552-6
000013364
Rekat.
OBSAH // Úvod... 5 // Trochu nezbytné teorie . . . 8 // Všeobecně o současných chladničkách a mrazničkách ... 10 // Zásady uchování potravin // v chladničkách...16 // Zásady správného zmrazování // potravin...19 // Balení a označování potravin // před zmrazováním...21 // Ovoce...26 // Ananas...31 // Angrešt...31 // Borůvky...32 // Broskve...33 // Citróny...33 // Grapefruity...34 // Hrušky...34 // Hrozny...34 // Jablka...35 // Jahody...35 // Kokos...36 // Maliny...36 // Meruňky...37 // Ořechy...38 // Ostružiny...39 // Pomeranče...39 // Rebarbora...40 // Rybíz...40 // Švestky...41 // Třešně, višně...42 // Kaštany...42 // Zelenina...43 // Baklažány...50 // Brambory...51 // Brokolice...52 // Hrášek...52 // Chřest...53 // Karotka...54 // Kukuřice...54 // Květák...55 // Mangold...56 // Okurky...56 // Papriky...57 // Pór...57 // Rajčata...58 // Růžičková kapusta ... 58 // Špenát...59 // Tykve, cukety...59 // Zelené fazolky...59 // Zelené natě...60 // Houby...61 // Maso...62 // Vepřové maso a vnitřnosti 64 Telecí, jehněčí, skopové // maso...66 // Hovězí maso...67 // Drůbež...70 // Zvěřina...72 // Ryby...75 // Masné výrobky, šunka, slanina ...76 // Mléko, mléčné výrobky a vejce...77 // Pečivo a těsta...81 // Hotové pokrmy...85 // Receptář...88 // Rejstřík...133

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC