Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 23.04.2019. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
(0.3) Půjčeno:1x 
BK
Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1993

ISBN 80-04-26175-2
000013398
Rekat.
OBSAH // CHEMIE DNES A ZÍTRA 5 // 1 VŠUDYPŘÍTOMNÉ KOLOIDY (V. Karpenko) 7 // 2 O LIPIDECH, SACHARIDECH A PROTEINECH 19 // O lipidech 19 // O sacharidech 23 // O proteinech 25 // 3 CO JÍME A CO PIJEME 31 // Od obilí po chleba (M. Hrušková, J. Příhoda) 32 // Není nad brambory? (?. Prášil) 37 // Další potraviny rostlinného původu (AT. Mikova) 41 // Mléko - první přirozená výživa savců (P. Březina) 43 // Proč jíme vejce? (K. Míková) 46 // Maso v naší výživé (P. Pipek) 50 // Otazníky kolem pitné vody (N. Strnadova) . 59 // Nejoblíbenější kvašené nápoje (7. Čepička) 65 // S obalem, nebo bez obalu? (D. Čurda) 69 // 4 NESTÁRNOUCÍ MATERIÁLY 75 // Keramika a sklo (V. Hanykýř) 75 // Minulost a budoucnost kovů (/. Novák) 84 // Prastaré řemeslo - koželužství 96 // Papír v kultuře a v technice 100 // Otázky a úkoly 18, 30, 73, 104, 105 // Příloha 106 // Rejstřík 107

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC