Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 23.04.2019. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
(2.7) Půjčeno:8x 
BK
Paris : CLE International, 2006-2007
3 sv. : il.

ISBN 209-033178-X (učebnice ; brož.) ISBN !978-2-09-033178-3 (chyb.)
ISBN 978-2-09-033179-0 (příručka pro učitele ; brož.)
ISBN 209-032602-6 (CD)
Guide pédagogique
Obálkový podnázev: méthode de français de l’hôtellerie et de la restauration
V příručce učitele uvedena autorka Laurent Semichon
[učebnice]. 2006. 125 s. : il. -- příručka pro učitelé. 2007. 150 s. -- 1 CD
000015260

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC