Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 20.07.2016. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
(1) Půjčeno:1x 
BK
1. vyd.
Čestlice : Pavla Momčilová, c2000
86 s.

ISBN 80-85936-37-2 (brož.)
Sešity zdravé výživy ; [vol.] 27
Výživa - skupiny krevní - příručky
000016843
OBSAH // Krevni skupina 0 • LOVEC // Editorial... 3 // NEŽ SE ROZHODNETE PRO STRAVOVANÍ PODLE // SVÉHO TYPU... 7 // 1 Kde najdete základní informace?... 8 // 2 Znáte svoji krevní skupinu?... 8 // 3 Jak přísně a jak dlouho je třeba dietu dodržovat?... 8 // 4 A co hubnutí?... 9 // 5 Jaký máme původ?... 9 // PRAKTICKÝ RÁDCE 11 // Výběr vhodných potravin // JAKÉ POTRAVINY JSOU PRO VAŠI KREVNÍ SKUPINU 0 PROSPĚŠNÉ?... 12 // VÍTE, CO JSOU TO BIO-POTRAVINY?... 12 // O jednotlivých potravinách... 13 // MASO A DRŮBEŽ... 13 // RYBY A MOŘSKÉ PRODUKTY... 14 // MLÉKO, MLÉČNÉ VÝROBKY... 14 // VEJCE... 15 // OLEJE A TUKY... 15 // OŘECHY A SEMENA... 17 // OBILNINY (cereálie)... 17 // CHLÉB A PEČIVO... 19 // TĚSTOVINY, PALAČINKY, PLACKY... 20 // LUŠTĚNINY... 20 // ZELENINA... 21 // OVOCE... 21 // NÁPOJE... 22 // KOŘENÍ A OCHUCOVACÍ PŘÍSADY... 22 // RECEPTY // Předkrmy Makrela po hambursku...29 // Crudité...27 Masový salát...29 // Kedlubna Du Barry...28 Mozzarellové polokoule...29 // Křenové fazole...28 Pečená makrela v marinádě ...30 // Liboňský předkrm...28 Pečená makrela v oleji...30 // 83 // ČESKA KUCHAŘKA PRO VÄS TYP // Plněná paprika ...30 // Pórek s česnekem...31 // Rybí filé Stroganov...31 // Salát z tresky...31 // Studená telecí pečeně...32 // Vařené hovězí maso s jablkovým // křenem...32 // Židovské artyčoky...32 // Polévky // Americká polévka...33 // Polévka francouzská...34 // Polévka
hovězí s masem...34 // Polévka jahelná...34 // Polévka játrová...35 // Polévka kedlubnová...35 // Polévka myslivecká...35 // Polévka pastinákové...36 // Polévka pórková...36 // Polévka z brokolice ...36 // Polévka z hovězí oháňky...36 // Polévka z hovězího srdce...37 // Polévka z jehněčího masa...37 // Polévka z mletého masa ...38 // Polévka z telecí hlavy s knedlíčky 38 // Pot - au - feu ...38 // Vlámský hrnec...39 // Zeleninový bujón...39 // Pokrmy z masa // Hovězí - Telecí - Jehněčí - Zvěřina -Srdce - Játra // Bifteky na zelenině...41 // Dušená červená řepa s hovězím // masem ...42 // Guláš ve fólii...42 // Hovězí filé s mrkvovou kaší...42 // Hovězí maso s pórkem a rajčaty...43 // Hovězí na křenu...43 // Játra telecí veronská...43 // Jehněčí hřbet na zelenině ...44 // Jehněčí žebírka obložená kapustou ... 44 // Plněné cibule...45 // Sekaná pečeně na víně...45 // Sekané bifteky...45 // Skopové kotlety na kedlubnách...46 // Srdce hovězí dušené...46 // Srdce hovězí na kari kořeni...46 // Srdce telecí na pórku...47 // Srnčí kýta na černo...47 // Šašlík po čerkesku...47 // Telecí kotlety s rozmarýnem...48 // Telecí maso s kedlubnami ...48 // Telecí plátek Fabián...48 // Telecí roláda s játrovou omáčkou 49 // Telecí řízek plněný ořechy...49 // Topinambury po francouzsku...49 // Tykev zapečená s telecím masem 50 // Uličníci...50 // Zvěřinové čevabčiči...50
// Drůbež // Krůtí maso v kapustě...51 // Krůtí paprikáš...51 // Krůtí řízky s játry...52 // Kuřecí guláš...52 // Kuřecí prsa s koprovou omáčkou 52 // Plněná tykev...53 // Plněné kedlubny...53 // Plněné papriky...53 // Xaverovská směs... 54 // Ryby // Grilovaná makrela s hořčičnou // omáčkou...54 // Halibut se špenátem...54 // Hejk á la martégale...55 // Hejk na zázvoru...55 // Hejk v zelenině...55 // Jeseter marinovaný...56 // Karbanátky z hejka...56 // Makrela na pórku...57 // Makrela na řecký způsob...57 // Mořské ragú s tymiánem...57 // Pikantní steaky z lososa...58 // Pstruh s brokolicí ...58 // Rizoto z ryb...59 // Ryba na olivách a bílém víně...59 // Rybí škvarky...59 // Salát z tresky s paprikou...60 // 84 // 1 // Krevní skupina O * LOVEC // Špenát zapečený s lososem...60 // Štika nadívaná ořechy ...60 // Treska na kari koření...61 // Treska na víně...61 // Žebrácký pstruh...61 // Kapr po mlynársku...62 // Zeleninové pokrmy // Artyčoky podle hospodyně...63 // Brokolice po italskú...64 // Cibule smažená...64 // Červená cibule na víně...64 // Dušená čekanka...64 // Dušená kapusta...65 // Dušená tykev...65 // Dušené topinambury...65 // Kedlubnové zelí...66 // Mangold jako dušená zelenina...66 // Nadívaná vodnice...66 // Papriky zadělávané...67 // Pastinákové pečenky...67 // Pórek s rajčaty...67 // Pórek smažený v těstíčku...68 // Smažené kedlubny...68
Špenát dušený...68 // Špenátové lívanečky...69 // Tykvové zelí...69 // Vařený mangold...69 // Zapékaná brokolice...70 // Zapékaná čekanka...70 // Přílohy a příkrmy // Dušená rýže...71 // Dušené jáhly...71 // Vařená rýže Natural...71 // Vařené obilí (špalda, žito)...72 // Vařená pohanka ...72 // Knedlík s burizony...72 // Vařené rýžové těstoviny...73 // Vařené špaldové těstoviny...73 // Chléb, pečivo a moučníky // Chléb celozrnný špaldový...74 // Oříškové karobové věnečky...75 // Rýžový koláč s třešněmi...75 // Špaldové muffiny...76 // Špaldové palačinky...76 // Marcipány z žitné mouky...76 // Saláty // Salát mangoldový...77 // Salát mrkvový se švestkami a ořechy ..78 // Salát z čekankových pukli...78 // Salát z míchaného ovoce...78 // Salát z pastináku...79 // Salát z topinamburú...79 // Salát z vařené červené řepy...79 // Salát z vařeného pórku...79 // Salát ze syrové červené řepy...80 // Příklad jídelního lístku na 1 týden...81 // 85

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC