|
.
|
|
0 (hodnocen0 x )
|
|
BK
|
|
VYRAZENO
|
|
|
|
|
|
Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1990
|
|
|
|
ISBN 80-209-0001-2
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
000052553
|
|
Rekat.
|
|
Úvod ...7 // Činitelé způsobující znehodnocení potravin ...9 // Způsoby konzervace ...11 // Látkové složení ovoce, zeleniny a masa - - - - 15 // Vhodnost jednotlivých druhů ovoce a zeleniny ke // konzervování ...20 // Některé přísady při konzervaci ...28 // Konzervace tepelnou sterilací ...31 // Sterilace ovoce a zeleniny ...53 // Kompoty ...54 // Sterilovaná zelenina ...78 // Sterilované houby ...94 // Ovocné polotovary ...96 // Ovocné mošty ...101 // Zeleninové protlaky a kečupy ...116 // Čatní ...119 // Zeleninové šťávy ...122 // Konzervace masa sterilací ...124 // Zmrazování ...133 // Mrazničky ...136 // Zmrazené maso ...137 // Zmrazená hotová jídla ...151 // Zmrazené pečivo ...156 // Zmrazování vajec ...159 // Zmrazování mléčných výrobků ...159 // Zmrazování zeleniny ...159 // Zmrazování hub ...174 // Zmrazování ovoce ...175 // Konzervace cukrem ...182 // Džemy, marmelády, rosoly ...182 // Džemy ...188 // Marmelády ...198 // Rosoly ...206 // Ovocné sirupy ...214 // Přeslazené ovoce ...217 // Mléčně kysaná zelenina ...221 // Sušení ...2 4 // Sušení ovoce ...228 // Sušení zeleniny ...232 // Sušení léčivých rostlin ...235 // Bylinné pochoutkové čaje ...237 // 5 // Konzervace alkoholem // Ovocná vína // Hroznová vína // Alkoholizované mošty // Ovoce v alkoholu // Ovocné likéry // Konzervace octem // Houby v octě // Zelenina v octě // Aromatické octy // Zelenina a houby v soli // Solení a uzení masa // Solení // Solení masa // Solení ryb // Uzení // Uzení masa // Uzení ryb // Konzervování vajec // Skladování čerstvého ovoce a zeleniny // Použitá literatura // Rejstřík
|