Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 20.07.2016. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
(13) Půjčeno:13x 
BK
1. české vyd.
Praha : Mladá fronta, 2008
368 s. : il. (některé barev.), faksim. ; 27 cm

ISBN 978-80-204-1847-0 (váz.)
angličtina
Obsahuje bibliografii na s. 358-361 a rejstřík
000064741
1 LOVCI-SBĚRAČI A PRVNÍ ZEMĚDĚLCI -- Vývoj chuti v pravěku ALAN K. OUTRAM 35 -- 2 DOBRÉ VĚCI NA DOSAH RUKY -- Chuť ve starověkém Řecku a Římě VERONIKA GR1MMOVÁ 63 -- 3 HLEDÁNÍ DOKONALÉ ROVNOVÁHY -- Chuť a gastronomie v císařské Číně JOANNA WALEY-COHENOVÁ 99 -- 4 SLAST Z POŽÍVÁNÍ JÍDLA -- Zrození středověké islámské kuchyně H.D.MILLER 135 -- 5 HODOVÁNÍ A PŮST -- Jídlo a chuť ve středověké Evropě C. M. WOOLGAR 163 -- 6 NOVÉ SVĚTY, NOVÉ CHUTĚ -- Módní trendy v jídle v době porenesanční BRIAN COWAN 197 -- 7 ZROZENÍ MODERNÍHO KONZUMNÍHO VĚKU -- Změny ve stravování po roce 1800 HANS J. TEUTEBERG 233 -- 8 KUCHAŘI, LABUŽNÍCI A GURMÁNI -- Francouzská kuchyně v 19. a 20. století ALAIN DROUARD 263 -- 9 JÍT SE NAJÍST -- Dějiny restaurací ELLIOTT SHORE 301 -- 10 NOVINKY A TRADICE -- Nové obzory gastronomie PETER SCHOLLIERS 333 DALŠÍ LITERATURA 358 -- POPISKY K ILUSTRACÍM A SEZNAM AUTORŮ 362 REJSTŘÍK 363

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC