Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 06.01.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
BK
Příručka
2. vyd.
Praha : Merkur, 1980
124 s., [4] s. obr. příl. : barev. il. ; 15 x 16 cm

objednat
000080665
Úvod 5 // Vybavení, technické pomůcky a potrebné drobnosti 7 // Drobné technické pomůcky pro grilování 8 // Na co nesmíme zapomenout před pečením 8 // O vlastním pečení 9 // Dochucování a podávání grilovaných pokrmů 10 // Zapečené polévky 13 // Zapečené toasty 15 // Z hovězího masa 19 // Z telecího masa 41 // Z vepřového masa 49 // Z jehněčího a skopového masa 59 // Z mletého masa a uzenin 67 // Z rekonstituovaného masa (REMA) 77 // Ze zvěřiny 83 // Z drůbeže a ryb 89 // Ze zeleniny 101 // Pokrmy na rožni a masové směsi 105 // Zapékané (gratinované) pokrmy 111 // Ochucené máslo 115 // Abecední přehled předpisů podle kapitol 119 // Popisy pokrmů na 1. a 4. straně obálky 127
(OCoLC)1393198108
cnb000142626

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC