Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 16.12.2023. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
BK
3. vyd.
Praha : Merkur, 1987
117 s.

objednat
000087224
Rekat.
OBSAH // Předmluva... 5 // Üvod... 7 // Společná ustanovení a metody zkoušení... 9 // Záměny surovin při výrobě pokrmů... 9 // Průměrné ztráty a odpady vzniklé čištěním a krájením některých surovin...10 // Zvýšení hmotnosti některých potravin vařením (dušením) . II // Seznam receptur...13 // Receptury pokrmů z polotovarů REMA // OMR 301 Hovězí plátek REMA...17 // OMR 302 Vepřový plátek REMA...29 // OMR 303 Španělský ptáček REMA...60 // OMR 304 Kyjevská roštěná REMA...62 // OMR 305 Frankfurtský závitek REMA...63 // OMR 306 Vepřový závitek a plněný plátek REMA . 65 // OMR 307 Zahradnický závitek REMA...70 // OMR 308 Pražská vepřové roláda REMA...71 // OMR 309 Moravský plátek REMA...73 // OMR 310 Slovácký závitek REMA...79 // OMR 311 Cikánská roláda REMA...83 // OMR 312 Holandský plátek REMA...84 // OMR 315 Pražský závitek REMA...110 // OMR 316 Vaječný závitek REMA...112 // OMR 318 Střešovický závitek REMA...114 // OMR 319 Strahovská roláda REMA...116 // 10101 Vývar В...117
(OCoLC)39424195
cnb000033610

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC