Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 14.05.2022. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
(1) Půjčeno:1x 
BK
Praha : Petrklíč, 1993

objednat
ISBN 80-85243-11-3
000091656
Rekat.
OBSAH // ČÁSTI // ZKUŠENOSTI // Čím přispěl život  // Jeden příběh ze života navíc jy // Konflikt na akademické půdě I9 // Největší poklady dávné minulosti 21 // Všechno je prostě jinak 25 // Zelené naděje nejsou věčné 25 // Pohadka o Šípkové Růžence 29 // Za jakou cenu? 32 // Riskantní kopřivová horečka 34 // Co nejedí švýcarské krávy 37 // Před bezem klekni? 33 // Potravinový čaj 49 // Prakticky nikoho neléčím ... 41 // Důvěřujte léčivým silám přírody 42 // Dobrá rada nad zlato? 43 // Cím přispěla moderní věda 43 // Nejlepší forma léčivých bylin 44 // Hlavní zásady pro využití a zpracování divokých zelenin 45 // Jak se v divokých zeleninách orientovat? 50 // Zapomněli jsme na řasy 52 // Ale co pít 53 // ČÁST II // MOZAIKA TEORIE A PRAXE // Úvodem 55 // Bez černý 57 // Bez červený - hroznatý 58 // Blatouch 5Q // Brusinka 51 // Bříza bradavičnatá 51 // Čekanka obecná 51 // Česnek divoký - medvědí 62 // Dobromysl obecná 53 // Dřišťál - dráč 54 // Hluchavka bílá 55 // Chmel 65 // Jahodník obecný 67 // Jetel luční 67 // Jitrocel kopinatý 68 // Jitrocel velký 68 // Kokoška — pastuší tobolka 70 // Kopřiva dvoudomá 71 // Koňský šťovík 74 // Kostival lékařský 74 // Kozí brada luční 75 // Kozí noha 76 // Lebeda (divoký špenát) 77 // Lípa 78 // Lopuch 78 // Maliník 79 // Mateřídouška 80 // Mochna husí 80 // Mrkev obecná 81 // Ohnice polní 81
Pampeliška — smetanka lékařská 82 // Plicník lékařský 84 // Podběl léčivý 84 // Ptačinec obecný (žabinec) 85 // Rdesno - hadí kořen 86 // Rebříček obecný 87 // Reřišnice luční (potoČnice lékařská) 87 // Sedmikráska 88 // Šípek 90 // ČÁST III // BEZ ZÁVĚREČNÉ TEČKY // Morálka dneška 95 // Několik konfrontací 95 // Pilulky? 96 // Síla nesmírná 97 // V ěem je budoucnost medicíny 98 // DODATEK (ale ve skutečnosti to nejdůležitější) // Sedm zákonů 101 // Dvanáct pravidel 103 // Tabulka potravin z hlediska kvality energie 105 // Podrobnější klasifikace JIN a JANG 106 // Doporučená literatura 109

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC