Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 20.07.2016. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
(5) Půjčeno:5x 
BK
1. vyd.
Praha : Avicenum, 1977
151 s.

Život a zdraví
V populární knížce poukazuje autor na řadu méně známých faktorů, které kladně či záporně ovlivňují přijímání a zpracování potravy. Objasňuje vliv nervové soustavy na trávicí činnost, sleduje poměr různých typů osobností k jídlu, vysvětluje, co a jakým způsobem ovlivňuje postoj k jídlu a společenský význam jídla. Zmiňuje se také o poruchách chuti k jídlu a tělesné váhy u některých duševních chorob.
000094603
Rekat.
(OCoLC)42145541
cnb000409145

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC