Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 20.07.2016. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
BK
Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1989

ISBN 80-209-0070-5
000104334
Rekat.
Obsah // K___ // Předmluva k českému vydání ... 5 // Význam sušeného ovoce pro výživu člověka ... 6 // Sušené ovoce v lidové stravě... // Možnosti využiti ovoce a některých rostlinných části 8 // Technologie sušeni ovoce v domácnosti... 24 // Úprava ovoce před sušením ... 24 // Způsoby sušeni ovoce ... 25 // Postup při sušeni ovoce... 27 // Uskladněni sušeného ovoce . ... 27 // Příprava sušeného ovoce před použitím ... 27 // Sušení jednotlivých druhů ovoce... 28 // Pokrmy ze sovětské kuchyně . ... 35 // Koláče a buchty... 35 // Nákypy ... 36 // Pudinky a flameri ... 40 // Dorty, řezy a moučníky... 41 // Drobné cukroví, kuličky, bonbóny, kandované ovoce // a ovocné dezerty... 46 // Palačinky a lívance ... 54 // Kaše... . 56 // Saláty ... 59 // Polévky a omáčky... 62 // Krémy, náplně, zavařeniny a pěny... 69 // Nápoje, kompoty a rosoly... 75 // Různé teplé pokrmy ... 87 // Pokrmy obvyklé v české kuchyni ... 94 // Koláče a buchty ... 94 // Knedlíky a taštičky ... 102 // Nákypy ... 105 // Pudinky a flameri ... 110 // Dorty, řezy a chlebíčky... 115 // Záviny ... 127 // Drobné zákusky a dezerty... 131 // Palačinky a omelety ... 137 // Kaše... 144 // Poháry ... 147 // Saláty ... 154 // Studené polévky a omáčky... 158 // Krémy a pěny ... 160 // Zmrzliny ... 163 // Nápoje a kompoty ... 166 // Polevy ... 171 // Rejstřik ... 172 // Obsah ... 175 // 175

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC