Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 11.02.2017. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
ER
El. časopis z www.jib.cz
Elektronický zdroj
ONLINE
Zagreb, Croatia : Faculty of Food Technology and Biotechnology, University of Zagreb
Externí odkaz    Plný text (ověřit prostřednictvím SFX Jednotné informační brány) 


1334-2606
Tištěná verze vychází od vol. 34, no. 1 (Jan./Apr. 1996)=1996,1.
4x ročně
Print version: Food technology and biotechnology, ISSN 1330-9862
Plný text je přístupný pouze z počítačů Ostravské univerzity
Plný text je volně přístupný
Mode of access: World Wide Web.
In English; summaries also in Serbo-Croatian.
Official journal of: Croatian Society for Biotechnology, Union of Croatian Societies for the Promotion of Nutrition, and Slovenian Microbiologic Society, 1996- ; of: Croatian Society for Biotechnology and the Slovenian Microbiological Society, <2000->
Description based on: Vol. 38, no. 1 (Jan./Mar. 2000); title from issue table of contents (publisher’s Web site, viewed May 30, 2006).
Latest issue consulted: Vol. 44, no. 1 (Jan./Mar. 2006) (viewed May 30, 2006).
000141422
(OCoLC)61232266
(SFX)954925614037

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC