Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 22.12.2018. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
ER
El. časopis z www.jib.cz
Elektronický zdroj
ONLINE
Olsztyn : Division of Food Science, Centre for Agrotechnology and Veterinary Sciences, Polish Academy of Sciences, 1992-
Warsaw, Poland : De Gruyter Open
1 online resource
Externí odkaz    Plný text (ověřit prostřednictvím SFX Jednotné informační brány) 


2083-6007 * 1230-0322 (chyb.)
Tištěná verze vychází od Vol. 42, no. 1 (Mar. 1992).
4x ročně
Print version: Polish journal of food and nutrition sciences, ISSN 1230-0322
Latest issue consulted: Vol. 66, issue 1 (March 2016) (viewed April 25, 2016).
Plný text je volně přístupný
Vols. 42- called also 1-
In English; summaries and table of contents also in Polish.
Journal of: Committee of Food Chemistry and Technology PAS, Polish Food Technologists’ Society and Polish Society of Nutritional Sciences.
Description based on: Vol. 61, No. 1 (March 2011); title from PDF cover (De Gruyter journal web site, viewed April 6, 2015)
000147277
(OCoLC)429188706
(SFX)110978977744751

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC