Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 11.02.2017. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
ER
El. časopis z www.jib.cz
Elektronický zdroj
ONLINE
Ourense, España : ALTAGA, 1995.
Externí odkaz    Plný text (ověřit prostřednictvím SFX Jednotné informační brány) 


1696-2443
Vychází od: Vol. 1, no. 1 (dic. 1995).
2x ročně
Print version: Ciencia y tecnología alimentaria, ISSN 1135-8122
Jointly published by Sociedad Mexicana de Nutrición y Tecnología de Alimentos (SOMENTA)--and Asociación de Licenciados en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de Galicia (ALTAGA).
Plný text je volně přístupný
Articles in English, Galician, and Spanish; some articles in Portuguese, 1995-2001; summaries and tables of contents in English, Galician, and Spanish.
Description based on: Vol. 1, no. 1 (dic. 1995); title from PDF article running title (REDALYC, viewed Apr. 6, 2010).
Latest issue consulted: Vol. 6, no. 2 (2008) (viewed Apr. 6, 2010).
000154521
(OCoLC)197160109
(SFX)991042728057978

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC