Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 11.02.2017. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
ER
El. časopis z www.jib.cz
Elektronický zdroj
ONLINE
Chicago, Ill. : Institute of Food Technologists
Externí odkaz    Plný text (ověřit prostřednictvím SFX Jednotné informační brány) 


1541-4337
Vol. 1, no. 1 (Apr. 2002)-
6x ročně, 2010-
4x ročně, 2002-2009
Plný text je přístupný pouze z počítačů Ostravské univerzity
Chemical abstracts ISSN 0009-2258
Focuses on coverage of a narrowly defined topic on any food science or food safety aspect, including nutrition, engineering, microbiology, sensory evaluation, physiology, genetics, economics, regulations, and history..
Vol. 2 (2003) includes supplements.
Mode of access: World Wide Web.
Latest issue consulted: Vol. 12, issue 1 (Jan. 2013); title from issue index page (Wiley Online Library, viewed Feb. 19, 2013).
000154798
(OCoLC)50419025
(SFX)991042728179544

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC