|
.
|
|
0 (hodnocen0 x )
|
|
(4) Půjčeno:24x
|
|
BK
|
|
|
|
|
|
Vyd. 1.
|
|
Ostrava : Ostravská univerzita v Ostravě, 2014
|
|
63 s. : il. ; 30 cm
|
|
|
|
|
|
ISBN 978-80-7464-578-5 (brož.)
|
|
|
|
"Materiál byl vytvořen v rámci projektu OP VK: Modernizace - Diverzifikace - Inovace, registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/28.0247"--Tit. s.
|
|
Obsahuje bibliografie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
000252805
|
|
OBSAH // Úvod...3 // 1 ENERGETICKÁ POTREBA ORGANISMU...4 // 2 SACHARIDY...11 // 3 LIPIDY...16 // 4 PROTEINY...20 // 5 VITAMINY...24 // 5.2 Vitaminy rozpustné v tucích...26 // 6 MINERÁLNÍ LÁTKY...29 // 6.1 Makroelementy...30 // 6.2 Mikroelementy...32 // 7 PROBIOTIKA A PREBIOTIKA...37 // 8 VODA, NÁPOJE...40 // 9 VÝŽIVA V JEDNOTLIVÝCH ETAPÁCH ŽIVOTA 45 // 9.1 Výživa kojenců...45 // 9.1.1 Suplementace vitaminů a minerálních látek...47 // 9.2 Výživa batolat...47 // 9.3 Výživa dětí předškolního věku...49 // 9.4 Výživa školních dětí...51 // 9.5 Výživa těhotných a kojících...52 // 9.6 Výživa ve stáří...55 // 9.6.1 Energetická potřeba ve stáří...56 // LITERATURA...60
|