|
.
|
|
0 (hodnocen0 x )
|
|
(2.7) Půjčeno:16x
|
|
BK
|
|
|
|
Vyd. 1.
|
|
Ostrava : Ostravská univerzita v Ostravě, 2014
|
|
66 s. : il. ; 30 cm
|
|
|
|
|
|
ISBN 978-80-7464-575-4 (brož.)
|
|
|
|
|
|
"Materiál byl vytvořen v rámci projektu OP VK: Modernizace - Diverzifikace - Inovace, registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/28.0247"--Tit. s.
|
|
Obsahuje bibliografie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
000253094
|
|
OBSAH // Úvod ...3 // 1 ENERGETICKÝ METABOLISMUS...5 // 2 MAKRONUTRIENTY...9 // 3 MIRONUTRIENTY...16 // 4 VODA A ELEKTROLYTY...24 // 5 MALNUTRICE...29 // 6 STUPŇOVITÁ NUTRIČNÍ PÉČE...34 // 7 ENTERÁLNÍ VÝŽIVA...37 // 8 PARENTERÁLNÍ VÝŽIVA...41 // 9 OBEZITA...44 // 10 DIETNÍ SYSTÉM...50 // 11 RACIONÁLNÍ STRAVA...57 // Literatura...633
|