Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 25.09.2021. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
5.0 (hodnocen3 x )
(7) Půjčeno:7x 
AM
Audiokniha
Nehudební zvukový záznam
[Praha] : OneHotBook, p2014
2 zvukové desky (15 hod., 7 min.) : digital, MP3 ; 12 cm

objednat
angličtina
Kompaktní deska
Výroba audioknihy OneHotBook / Produkce Martin Pilař / Režie Jan Horáček Zvuk a střih Pavel Krch / Nahráno ve studiích ADK-Prague, 2014 / Grafická úprava Jindřich Loučka / Nahrávka vznikla podle knihy Brada Stoná - Globálni samoobsluha, vydané nakladatelstvím Práh (2014). Audioknihu vydalo vydavatelství OneHotBook, 2014
Režie Jan Horáček
Čte Martin Stránský
Nahráno ve studiích ADK-Prague, 2014
Vyprávění oceňovaného amerického novináře nabízí unikátní vhled do jedné z nejvýznamnějších firem současnosti, jež navždy změnila způsob, jak nakupujeme a čteme, i osobní portrét podnikatele, který ji založil. Jeff Bezos se totiž nespokojil jen s on-line knihkupectvím. Aby svou vizi Amazonu naplnil, vybudoval vnitrofiremní kulturu plnou ctižádostivosti a tajností, do kterých až dosud nikdo nepronikl. // „Jeff Bezos je jedním z největšich vizionářů a soustředěných, houževnatých inovátorů naši doby, a podobně jako Steve Jobs měni celá průmyslová odvětvi. Brad Stone v této dobře zdroji podložené a čtivé knize výmluvně zachytil jeho zápal a genialitu." - Walter Isaacson, autor knihy Steve Jobs.
Vyprávění oceňovaného amerického novináře nabízí vhled do jedné z nejvýznamnějších firem současnosti, jež navždy změnila způsob, jak nakupujeme a čteme, i osobní portrét podnikatele, který ji založil. Jeff Bezos se totiž nespokojil jen s on-line knihkupectvím. Aby svou vizi Amazonu naplnil, vybudoval vnitrofiremní kulturu plnou ctižádostivosti a tajností, do kterých až dosud nikdo nepronikl..
001401711
EAN 8594169480367

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC