Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 30.11.2019. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
ER
El. časopis z www.jib.cz
Elektronický zdroj
ONLINE
[Mysore] : Association of Food Scientists & Technologists, India
Externí odkaz    Plný text (ověřit prostřednictvím SFX Jednotné informační brány) 


0975-8402
Tištěná verze vychází od vol. 1 (Apr. 1964).
1x měsíčně, 2014-
6x ročně, 2010-2013
Print version: Journal of food science and technology, ISSN 0022-1155
Published by: Springer, 2010-
Plný text je přístupný pouze z počítačů Ostravské univerzity
Electronic reproduction. [S.l.] : HathiTrust Digital Library, 2011.
Master and use copy. Digital master created according to Benchmark for Faithful Digital Reproductions of Monographs and Serials, Version 1. Digital Library Federation, December 2002. http://purl.oclc.org/DLF/benchrepro0212
Description based on: Vol. 47, no. 1 (Jan./Feb 2010); title from contents screen (SpringerLink, viewed Apr. 09, 2010).
Latest issue consulted: Vol. 56, issue 3 (Mar. 2019) (viewed, Mar. 22, 2019).
001401949
(OCoLC)605980047
(SFX)954925413891

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC