Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 02.11.2019. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
ER
El. časopis z www.jib.cz
Elektronický zdroj
ONLINE
New York, NY : Hindawi Pub. Corp.
1 online resource
Externí odkaz    Plný text (ověřit prostřednictvím SFX Jednotné informační brány) 


2314-5765
Vychází od volume 2013 (2013).
Print version: International journal of food science, ISSN 2356-7015
Plný text je přístupný pouze z počítačů Ostravské univerzity
Plný text je volně přístupný
Articles added consecutively to current annual volume.
Description based on: Volume 2013 (2013); title from journal home page (publisher’s Web site, viewed Nov. 8, 2013).
Latest issue consulted: Volume 2015 (2015) Article ID 931970 (viewed October 23, 2015).
001415214
(OCoLC)862953781
(SFX)3460000000104334

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC