Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 11.02.2017. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
ER
El. časopis z www.jib.cz
Elektronický zdroj
Tehran : National Nutrition & Food Technology Research Institute, [2014]-
1 online resource
Externí odkaz    Plný text (ověřit prostřednictvím SFX Jednotné informační brány) 


2383-3009
Vychází od vol. 1, No. 1 (Jul./Sep. 2014).
4x ročně
Print version: Nutrition and food sciences research, ISSN 2383-0441
Plný text je volně přístupný
Vol. 1 complete in 2 issues.
Some issues have supplements.
Description based on: Vol. 1, No. 1 (Jul./Sep. 2014); title from cover image (publisher’s Web site, viewed Aug. 21, 2015).
Latest issue consulted: Vol. 2, No. 3 (Jul./Sep. 2015) (viewed Aug. 21, 2015).
001456414
(OCoLC)919911925
(SFX)3710000000490525

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC