Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 11.02.2017. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
ER
El. časopis z www.jib.cz
Elektronický zdroj
ONLINE
Tehran : National Nutrition and Food Technology Research Institute; Shahid Beheshti University of Medical Sciences, [2014]-
1 online resource
Externí odkaz    Plný text (ověřit prostřednictvím SFX Jednotné informační brány) 


2423-4214
Vychází od Vol. 1, No.1 (2014).
4x ročně
Print version: Applied food biotechnology, ISSN 2345-5357
Plný text je volně přístupný
Description based on: Vol. 1, No.1 (2014); title from PDF caption (publisher’s Web site, viewed Apr. 8, 2016).
Latest issue consulted: Vol. 3, No. 2 (2016) (viewed Apr. 8, 2016).
001456457
(OCoLC)947103270
(SFX)3710000000504625

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC