Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 02.11.2019. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
ER
El. časopis z www.jib.cz
Elektronický zdroj
ONLINE
Champaign, IL : American Meat Science Association, 2017-
1 online resource (volumes) : illustrations (some color)
Externí odkaz    Plný text (ověřit prostřednictvím SFX Jednotné informační brány) 


2575-985X
Vychází od: Volume 1, issue 1 (2017).
"Meat & Muscle Biology will be the Official Journal of the American Meat Science Association and is a gold open access journal ... "
Plný text je volně přístupný
The purpose of the Journal is to provide an appropriate medium for the dissemination of interdisciplinary and international knowledge on all antemortem and postmortem factors that influence the properties of meat that are marketed for human consumption. High quality basic and applied research will be published concerning meat derived from domestic mammals, avians, aquaculture species, amphibians, wild capture mammals, and synthetic meat analogs. Topics can include factors affecting production, quality, composition, processing, safety, and value of edible products including muscle biology and biochemistry, human nutrition, food safety, sensory evaluation, consumer science, new or improved meat related analytical procedures, and marketing of meat products..
Description based on: Volume 1, issue 1 (2017); title from home page.
001468750
(OCoLC)1011097130
(SFX)3820000000032140

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC