Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 14.05.2022. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
BK
EB
Fifth edition
Cham : Springer, [2017]
xx, 649 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 29 cm
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 

objednat
ISBN 978-3-319-45774-1 (vázáno)
ISBN 978-3-319-45776-5 (e-kniha)
Food science text series, ISSN 1572-0330
Obsahuje bibliografie a rejstřík
This fifth edition provides information on techniques needed to analyze foods for chemical and physical properties.  The book is ideal for undergraduate courses in food analysis and is also an invaluable reference to professionals in the food industry.  General information chapters on regulations, labeling, sampling, and data handling provide background information for chapters on specific methods to determine chemical composition and characteristics, physical properties, and objectionable matter and constituents.  Methods of analysis covered include information on the basic principles, advantages, limitations, and applications.  Sections on spectroscopy and chromatography along with chapters on techniques such as immunoassays, thermal analysis, and microscopy from the perspective of their use in food analysis have been expanded.  Instructors who adopt the textbook can contact the editor for access to a website with related teaching materials..
001470873

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC