Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 02.11.2019. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
ER
El. časopis z www.jib.cz
Elektronický zdroj
ONLINE
[India] : Springer Singapore
Externí odkaz    Plný text (ověřit prostřednictvím SFX Jednotné informační brány) 


2092-6456
Tištěná verze vychází od 1998.
6x ročně
Print version: Food science and biotechnology, ISSN 1226-7708
Plný text je přístupný pouze z počítačů Ostravské univerzity
Description based on: Volume 19, issue 1 (February 2010); title from PDF of journal cover (SpringerLink website, viewed July 29, 2019).
Latest issue consulted: Volume 28, issue 1 (August 2019) (SpringerLink website, viewed July 29, 2019).
001471744
(OCoLC)501200691
(SFX)110978984446397
020000294
10A26

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC