Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 02.12.2023. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
BK
EB
Příručka
Druhé, aktualizované vydání
V Brně : Jan Melvil Publishing, 2014
336 stran : ilustrace (některé barevné) ; 22 cm
Externí odkaz    Plný text PDF (Bookport) 
   * Návod pro Bookport 

objednat
ISBN 978-80-7555-018-7 (brožováno) ISBN !978-80-87270-67-7 (chyb.)
ISBN 978-80-87270-68-4 (online ; epub)
Fit & food
angličtina
Přeloženo z angličtiny
Podnázev na doplňkové titulní stránce: vyzkoušejte Whole30 a změňte svůj život k nepoznání, aneb, Paleo mýtů zbavené
Jméno autora je správně: Dallas Hartwig
Vročení je chybné, správně má být: 2015
Tiráž přetištěna s údaji z prvního vydání
Obsahuje bibliografii na stranách 314-330 a rejstřík
001473570
Poznámka autorů 7 // Předmluva 9 // Slovo autorů 11 // ČÁST 1: JÍDLO NA PRVNÍM MÍSTĚ // Kapitola i: Jídlo by mělo prospívat zdraví 14 // Kapitola 2: Nutriční základ programu 20 // ČÁST 2: STANDARDY DOBRÉHO JÍDLA // Kapitola 3: Co je jídlo? 26 // Kapitola 4: Závislost mozku na jídle 30 // Kapitola 5: V zdravém těle zdravé hormony 42 // Kapitola 6: Střeva jsou grunt 66 // Kapitola 7: Zánět: Nikdo není imunní 76 // ČÁST 3: ŠKODÍ ZDRAVÍ // Kapitola 8: Cukr, sladidla a alkohol 90 // Kapitola 9: Oleje ze semen 100 // Kapitola 10: Obiloviny a luštěniny 106 // Kapitola 11: Mléčné výrobky 126 // Kapitola 12: Všechno se to sčítá 139 // ČÁST 4: PODPORUJE ZDRAVÍ // Kapitola 13: Maso, ryby a vejce 144 // Kapitola 14: Zelenina a ovoce 157 // Kapitola 15: Ty správné tuky 168 // ČÁST 5: POJÍME KE STOLU! // Kapitola 16: Plánování jídelníčku jednoduše 186 // ČÁST 6: WH0LE30 // Kapitola 17: Whole30: Úvod k programu 206 // Kapitola 18: Whole30: Proces vyloučení 212 // Kapitola 19: Whole30: Opětovné zavádění 223 // ČÁST 7: WHOLE30 NA CELÝ ŽIVOT // Kapitola 20: Strategie pro dlouhodobý úspěch 228 // Kapitola 21: Doladění pro zvláštní skupiny 240 // Kapitola 22: Doplňky zdravé stravy 254 // Poznámky na závěr 263 // PŘÍLOHA A: STRAVNÍKOVA MAPA // Základní recepty: Bílkoviny a zelenina 275 // Základní recepty: Kari směsi a polévky 288 // Závěrečné úpravy: Omáčky, koření a zálivky 291 // Rychlé a snadné jídlo: Dokonalý steak 294 // Rychlé a snadné jídlo: Lososové koláčky bez námahy 296 Luxusní hostina: Fantastická večeře 297 // PŘÍLOHA B: MATERIÁLY // Kuchyňské převody 301 // Recepty pro zdravé stravování 303 // Kde hledat dobré jídlo 304 // Obecné materiály: Weby, knihy a filmy 307 // Poděkování 310 // Doslov k českému vydání 312 // Hlavní zdroje 314 // Rejstřík 331
(OCoLC)982107911
cnb002862921

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC