Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 22.04.2023. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
EB
New York : Routledge, 2012.
1 online zdroj (xxii, \1 s.ges)
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9780203806043 (e-book : PDF)
ISBN 9781136652493 (e-book: Mobi)
ISBN 9781136652530 (e-book: ePub)
ISBN 9781136652547 (e-book: PDF)
ISBN !9780415885881 (chyb.) (hardback)
ISBN !9780415885898 (chyb.) (paperback)
Tištěná verze : ISBN 9780415885881
Obsahuje bibliografické odkazy (pages [260]-270) and index.
1. Introduction to food supply chain management -- 2. Food safety -- 3. Animal protein supply chains -- 4. Commodity crop supply chains -- 5. Fruit and vegetable supply chains -- 6. Food regulations and verification mechanisms -- 7. Food service -- 8. Food manufacturing and logistics -- 9. Food retailing -- 10. Food aid and hunger relief -- 11. The future of food supply chain management.
001477979
(OCoLC)995612283

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC