Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.05.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
EB
Fourth edition.
Boca Raton : CRC Press, [2014]
1 online zdroj
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9781466571914 (e-book : PDF)
ISBN !9781466571907 (chyb.) (hardback)
Tištěná verze : ISBN 9781466571907
chapter 1. Introduction to the chemical modification of proteins -- chapter 2. Alkylating agents -- chapter 3. Acylating agents -- chapter 4. Nitration and nitrosylation -- chapter 5. Oxidation -- chapter 6. Modification of proteins with reducing agents -- chapter 6. Modification of proteins with reducing agents -- chapter 7. Chemical modification of cysteine -- chapter 8. Chemical modification of cystine -- chapter 9. Modification of methionine -- chapter 10. Modification of carboxyl groups in proteins -- chapter 11. Modification of tyrosine residues -- chapter 12. Modification of tryptophan -- chapter 13. Modification of amino groups -- chapter 14. Modification of histidine -- chapter 15. Modification of arginine.
001478329
(OCoLC)879676025

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC