Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.05.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
EB
Boca Raton : Taylor & Francis/CRC, [2015]
1 online zdroj
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9780429089381 (e-book : PDF)
ISBN !9781482298673 (chyb.) (hardback)
Tištěná verze : ISBN 9781482298673
A Science Publishers book.
1. Basic concepts of food microbiology / Peter Raspor, Sonja Smole Mozina and Mateja Ambrozic -- 2. The microbiology of raw milk / Apostolos S. Angelidis -- 3. Dairy pathogens : characteristics and impact / Photis Papademas and Maria Aspri -- 4. Dairy starter cultures / Thomas Bintsis and Antonis Athanasoulas -- 5. Application of probiotics in the dairy industry : the long way from traditional to novel functional foods / Adele Costabile and Simone Maccaferri -- 6. Application of molecular methods for microbial identification in dairy products / Paul A. Lawson and Dimitris Tsaltas -- 7. Application of food safety management systems (FSMS) in the dairy industry / Thomas Bintsis.
001478446
(OCoLC)897069439

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC