Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.05.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
EB
Boca Raton : CRC Press, Taylor & Francis Group, [2017]
1 online zdroj
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9781315371245 (e-book : PDF)
ISBN 9781498714990 (e-book: PDF)
ISBN 9781315335001 (e-book: Mobi)
ISBN !9781498714976 (chyb.) (hardback)
Contemporary food engineering ; 39
Tištěná verze : ISBN 9781498714976
Chapter 1. Polyphenols : sources and main characteristics / Hernan Speisky, Jocelyn Fuentes, Eva Dorta, and Camilo Lopez-Alacron -- Chapter 2. Key aspects of polyphenols and health : metabolic fate, mechanisms of action, and influence on gut microbiota / Josep Lluis Torres, Sara Ramos-Romero, and Jara Perez-Jimenez -- Chapter 3. Solid-liquid extraction of polyphenols at low pressure / Eduardo Caballero-Valdez, Araceli Olivares-Miralles, Carmen Soto-Maldonando, and Maria Elvira Zuniga-Hansen -- Chapter 4. Extraction of polyphenols by pressurized liquids / Jose Rodrigo Vergara-Salinas, Jose Cuevas-Valenzuela, and Jose Ricardo Perez-Correa -- Chapter 5. Supercritical fluid extraction of polyphenols / Jose M. del Valle, Edgar Uquiche, and Loreto Valenzuela -- Chapter 6. Analysis and characterization of polyphenol extracts / Sonia Guadalupe Sayago-Ayerdi, Gilberto Mercado-Mercado, Sara Ramos-Romero, Josep Lluis Torres, and Jara Perez-Jimenez -- Chapter 7. Purification of polyphenolic extracts from natural sources : adsorption and membrane technologies / Maria P. Casas and 7 others -- Chapter 8. Fractionation of polyphenols / Peter Winterhalter and Ulrich H. Engelhardt -- Chapter 9. Drying and preservation of polyphenols / Paz Robert, Paula Garcia, and Carolina Fredes -- Chapter 10. Inclusion of polyphenols into food matrices / Veronica Dueik and Pedro Bouchon.
001478477
(OCoLC)959278071

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC