Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.05.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
EB
ONLINE
Chichester, West Sussex, UK : John Wiley & Sons, Inc., 2016
1 online zdroj
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9781118730713 (elektronická kniha)
ISBN 1118730712 (elektronická kniha)
ISBN 9781118730706 (elektronická kniha)
ISBN 1118730704 (elektronická kniha)
ISBN !9781118627808 (vázáno) (chyb.)
ISBN !9781118730720 (chyb.)
ISBN !1118730720 (chyb.)
ISBN !1118627806 (chyb.)
Tištěné vydání Waterhouse, Andrew Leo Understanding wine chemistry Chichester, West Sussex : John Wiley & Sons, Inc., 2016 ISBN 9781118627808
Includes index
Obsahuje bibliografie a rejstřík
Wine chemistry inspires and challenges with its complexity, and while this is intriguing, it can also be a barrier to further understanding. The topic is demystified in Understanding Wine Chemistry, which explains the important chemistry of wine at the level of university education, and provides an accessible reference text for scientists and scientifically trained winemakers alike.
Description based on print version record and CIP data provided by publisher
001479547
(OCoLC)942745166

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC