Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 11.07.2020. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
ER
El. časopis z www.jib.cz
Elektronický zdroj
Geneva : World Health Organization.
volumes ; 20-24 cm.
Externí odkaz    Plný text (ověřit prostřednictvím SFX Jednotné informační brány) 


0512-3054
-1978: FA0 nutrition meetings report series
World Health Organization, Technical report series
Vychází nepravidelně
Online version: Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. Evaluation of certain food additives and contaminants
Plný text je volně přístupný
Description based on: 16th (4-12 April 1972).
Latest issue consulted: 79th (17-26 June 2014).
001540832
(OCoLC)14632453
(SFX)954926978056

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC