Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 01.08.2020. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
ER
El. časopis z www.jib.cz
Elektronický zdroj
ONLINE
[Amsterdam] : Elsevier Ltd., [2019]-
1 online resource
Externí odkaz    Plný text (ověřit prostřednictvím SFX Jednotné informační brány) 


2590-1575
Vychází od volume 1 (30 March 2019).
Complemented by (work): Food Chemistry (Online), ISSN 1873-7072
Plný text je přístupný pouze z počítačů Ostravské univerzity
Plný text je volně přístupný
Open access mirror journal to: Food chemistry.
Description based on: Volume 1 (30 March 2019); title from journal information screen (Science Direct, viewed April 17, 2019).
Latest issue consulted: Volume 3 (30 September 2019) (viewed July 30, 2019).
001632182
(OCoLC)1084235927
(SFX)4100000007223701

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC